Account en gegevens
Account laden…
Welke gegevens worden gebruikt?
Bij Google- of Microsoft-aanmelding bewaren we je naam en e-mailadres, voorkeuren, credits en loginmomenten. Menu’s, aanbevelingen en beoordelingen worden bij je account bewaard. Je kunt individuele analyses in de app verwijderen.
Menufoto’s worden naar de AI-provider OpenRouter en het gekozen model gestuurd om ze uit te lezen. Voorkeuren en eerdere beoordelingen worden gebruikt voor persoonlijke aanbevelingen. Foto’s op onze server worden na verwerking gewist; achtergelaten scans worden na 24 uur opgeruimd. Gebruiksmetingen voor het beheer blijven maximaal 90 dagen bewaard. Deze pagina beschrijft de huidige app; het definitieve privacybeleid met beheerder, contactgegevens en providerbewaartermijnen moet vóór publicatie worden aangevuld.
Betalingen en abonnement
Betalen verloopt via PayPal. Je betaalgegevens blijven bij PayPal; wij bewaren betalingsreferenties, het abonnement, betaalde perioden en het creditverbruik. Je kunt automatische verlenging stoppen op de formulespagina. Je betaalde maand blijft dan beschikbaar tot de einddatum.
Account verwijderen
Dit verwijdert je account, voorkeuren, resterende credits, bewaarde analyses, beoordelingen en gebruiksmetingen uit de actieve appopslag. Tijdens een lopende scan moet je wachten tot de verwerking klaar is. Een lopend PayPal-abonnement wordt eerst opgezegd; als dat niet lukt, wordt je account niet verwijderd. Betalingsreferenties blijven zonder koppeling aan je e-mailadres bewaard om dubbele verwerking te voorkomen. Eventuele externe back-ups en gegevens bij AI-providers en PayPal vallen buiten deze directe verwijdering.
Verwijderen is definitief. Bij een volgende Google- of Microsoft-aanmelding maak je een nieuw account.
Meld je aan in de app om je account te bekijken of te verwijderen. Deze pagina is ook bereikbaar buiten de Android-app.